Woningcorporaties

Contoer geeft inzicht in woningbezit
Image

Zoek je een partner die meedenkt? En die vlotte NEN2580 metingen verzorgt? We zijn thuis in de corporatiesector.

Het beheren en verbeteren van het woningbezit is een continu proces. Het letterlijk inzichtelijk maken, bijvoorbeeld van de beste verduurzamingsscenario’s, is ons dagelijkse werk. Met onze verhuur- en verkooptekeningen, 3D modellen en NEN 2580 meetrapportages, krijg je alle opties helder in beeld. Kristalhelder.

En dat geeft duidelijkheid. Met die duidelijkheid kun je onderbouwde keuzes maken. Keuzes waarmee je laat zien dat je transparant en spaarzaam met het woningbezit omgaat.

Image
Diensten voor Woningcorporaties

We werken elk detail voor een nieuwbouw- of renovatieprojecten voor je uit. Van technische installaties tot materiaalstaten. En van NEN 2580 metingen en rapportages tot het beheer van tekenwerk. Dat is erg handig voor een voorspoedig verloop van het bouw- en beheerproces. Het voorkomt immers meerkosten, frustraties en onduidelijkheid tussen partijen.

Onze Opdrachtgevers
Image
Elan Wonen

Remco Neerken

“Contoer is al een aantal jaren leverancier bij ons, ze maken vaak onze mutatietekeningen. Omdat ze bekend zijn met ons bezit, hebben we ze ook gevraagd voor de NEN 2580 meetrapportages. ”
Ons werk
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6