Architecten

Contoer, meedenkende tekenpartner voor artistieke architecten
Image

De architect vertaalt klantwensen in een mooi en passend ontwerp. Contoer ondersteunt bij stap 2: het bouwkundige proces.

Als architect ben je veel meer dan de bedenker van een fraai ontwerp. Ook regelgeving, budgettering, verduurzaming en het begeleiden van klanten horen erbij. Dan is het slim om een deskundige tekenpartner in te schakelen. Eentje waar je op vertrouwt en die meedenkt in het bouwkundige proces.

Onze ingenieurs en BIM-modelleurs laten zien wat de consequenties van bepaalde ontwerpkeuzes zijn. Wat is bijvoorbeeld de invloed op de constructie? Of op het budget? We helpen bij het keuzeproces en maken het bouwproces inzichtelijk. We staan -soms letterlijk- naast je.

 

Image
Diensten voor Architecten

Met onze BIM en 3D-visualisaties creëren we duidelijkheid. Strookt het ontwerp met de duurzaamheidsdoelen? Passen de gewenste technische installaties? Kloppen de materiaalstaten? We verzorgen graag:

Onze Opdrachtgevers
Image
Architektenburo Klamer

Klaas Klamer

““Om direct en intensief te kunnen communiceren, zocht ik een tekenbureau dichtbij. Iemand die vanaf de ontwerptekening één op één de bestek-, werktekeningen en 3D impressies kon maken. Daarbij vind ik het belangrijk om op cruciale momenten even samen achter het scherm te zitten. The devil zit immers in the details.”
Ons werk
Image
Image
Image
Image
1/4