Aannemers

Elk succesvol project start met een goed plan! Contoer tekent dit plan graag voor je uit.
Image

We houden van korte lijnen, denken met je mee en zijn specialist in BIM en 3D modelleren. En: altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen!

Mankracht, middelen, leveringstijden en weersinvloeden. Het is voor aannemers vaak schipperen tussen veranderende variabelen. Juist daarom is een goed doordacht plan zo belangrijk. Zo’n plan start met heldere 3D tekeningen.

Onze bouwkundige tekenaars en BIM-modelleurs werken de tekeningen haarfijn voor je uit. Van voorlopig ontwerp (VO) naar definitief ontwerp (DO) en werktekeningen (WT). Tot en mét de uitwerkstaten. Daarmee voorkom je faalkosten, uitloop in planning en uiteraard een flinke dosis frustratie.

Image
Diensten voor Aannemers

We werken graag in Revit. Ideaal voor de uitwerking van BIM modellen. Elk detail komt naar voren in dit 3D-tekenprogramma. Zo voeren wij clash controles uit en koop jij tijdig de juiste aantallen in. En wist je dat je de tekeningen via een veilige omgeving kunt downloaden?

Onze Opdrachtgevers
Image
Fijn Wonen

Lars Kikkert

“Contoer doet veel Revit modelleerwerk voor ons. Daarbij zie je dat de kwaliteit van het tekenwerk hoog is. Daarom verwacht ik dat onze samenwerking in de toekomst intensiever wordt.”
Ons werk
Image

Inmeten en uitwerken NEN2580 wooncomplex Crossroads

Image
Image

nieuwbouw huisartsenpraktijk Dronrijp

Image
Image
Image
1/6