Shape Image
VORM4 Ingenieurs

Daniel van der Linden

“Je komt in ons werk op technisch en inhoudelijk niveau wel eens wat uitdagingen tegen. Dan is het handig om even bij ze binnen te lopen. Zo kunnen we het kwaliteitsniveau hooghouden.”

Kwaliteitsniveau hooghouden

“Via een gezamenlijk project kwam ik in contact met Contoer. Daarbij zag ik hun tekeningen en modellen. Bij een volgend project heb ik ze er toen bij betrokken, omdat ik wist dat ze dit konden. Zelf reken ik constructies door en Contoer maakt de bijbehorende tekeningen”.

Image

Pointcloud woning aardbeving schade

Image

Uitwerking bestaande houten constructie boerderij

Image

3d impressie en BIM model bestaande situatie

Image
1/4

Samenwerking met Contoer

We hebben inmiddels zo’n 40 projecten gedaan en mijn ervaringen zijn positief. Afspraak is afspraak bij Contoer. Ook werken ze met goede 3D software en dat is in deze tijden vaak nodig. Daarnaast is de communicatie prettig. Als er een keer een complicatie is, met de planning ofzo, dan informeren ze mij tijdig en overleggen we samen.

Je komt in ons werk op technisch en inhoudelijk niveau wel eens wat uitdagingen tegen. Dan is het handig om even bij ze binnen te lopen. Zo kunnen we het kwaliteitsniveau hooghouden. Ik vertel anderen ook waarvoor je Contoer kunt inschakelen. Ja, ik ben erg tevreden over onze samenwerking”, aldus Daniel van der Linden – eigenaar VORM4 Ingenieurs.

Meer weten?

Meer weten over wat wij doen?

Shape Terug