Shape Image
Stichts Beheer van 1952

Richard van der Meijden

“Voor het in beeld brengen van de huidige situatie gebruikt Contoer pointcloud en dronevluchten. Verder zijn ze to-the-point, leveren ze goed werk en zijn ze erg enthousiast.”

Pragmatisch en to-the-point

“Ons kantoor zit in Veenendaal en voor de verbouwing van het Van der Valk hotel in Hardegarijp zocht ik een partij in de buurt. Via internet selecteerde ik een paar bureaus om 3D-inmetingen te doen. Eenmaal in gesprek met Karel was er gelijk een klik. En omdat de offerte ook interessant was, zijn we gaan samenwerken”.

Image

3d model bestaande situatie

Image

Vogelvlucht hotel met drone

Image

Pointcloud gebouw

Image

Bouwkundig tekenwerk t.b.v. aanvraag omgevingsvergunning

1/4

Samenwerking met Contoer

“Van de bestaande situatie – een oude herberg met aangebouwde hotelkamers – was geen complete onderlegger beschikbaar. Contoer heeft dit voor ons in beeld gebracht. Daarbij gebruikten ze, naast een volledige pointcloud inmeting van de binnen- en buitenzijde, ook een dronevlucht, zodat we goed zicht op het totale gebouw en de dakinstallaties kregen. Dit was erg handig, omdat de architect uit Italië komt. De architect heeft daarna zijn schetsontwerp over de 3D-contouren van de huidige situatie gelegd. Contoer werkte dit weer uit tot een 3D-visualisatie met alle bouwkundige uitwerkingen.

Contoer werkt met korte lijnen, communiceert helder en levert goede kwaliteit. Er komen geen romans aan offertes terug, ze kennen de realiteit van een bouwproces. En ze zijn enthousiast. Je merkt dat ze het leuk vinden om naast hun bestaande portfolio nu eens een hotel te doen. Juist vanwege die betrokkenheid heb ik ze opnieuw gevraagd, nu voor de uitwerking van een gebruiksvergunning, want ik vind hun pragmatische en to-the-point aanpak erg prettig”, aldus Richard van der Meijden – projectontwikkelaar Stichts Beheer van 1952.

Meer weten?

Meer weten over wat wij doen?

Shape Terug