Shape Image
Fijn Wonen

Lars Kikkert

“Ze doen voor ons veel Revit modelleerwerk en daarbij zie je dat de kwaliteit van het tekenwerk hoog is. Dus ik verwacht dat onze samenwerking in de toekomst intensiever wordt.”

Kort op de bal

“We werken al een aantal jaren samen en dat gaat hartstikke goed. Wat ik met name fijn vind, is de proactieve houding van Contoer. Ze zitten kort op de bal. En als er een keer signalen zijn dat iets scheef gaat, dan komen ze gelijk in de lucht om het op lossen. Daarbij zijn ze een prettige gesprekspartner”.

Image

3d impressie

Image

3d tekenwerk nieuwbouwwoningen

Image
Image

3d model nieuwbouwwoningen

Image

3d modeleren nieuwbouw

Image

Situatietekening

1/6

Samenwerking met Contoer

“Het is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om kwaliteit te leveren en zo ziet Contoer dat ook. Ze doen voor ons veel Revit modelleerwerk en daarbij merk je dat de kwaliteit van het tekenwerk van hoog niveau is.

Daarnaast zijn ze zijn leergierig en welwillend om investeringen, bijvoorbeeld op IT-gebied, te doen. Wij hebben best veel pieken in ons werk en dan is het fijn dat we op Contoer kunnen vertrouwen. Ze zijn zelfs bereid om af en toe mensen bij ons te detacheren. Dus ik verwacht dat onze samenwerking in de toekomst steeds intensiever wordt”, aldus Lars Kikkert, operationeel manager Fijn Wonen.

Meer weten?

Meer weten over wat wij doen?

Shape Terug