Shape Image
Elan Wonen

Remco Neerken

“Bij de NEN 2580 meting zeiden ze: ‘Laten we eerst een pilot doen, dan weten wij wat het inhoudt en kunnen we daarna een goede prijs afgeven’. Dat is fijn, want dan weet je dat je niet te veel betaalt.”

Prettig om mee samen te werken

“Contoer is al een aantal jaren leverancier bij ons, ze maken vaak onze mutatietekeningen. Omdat ze bekend zijn met ons bezit, hebben we ze ook gevraagd voor de NEN 2580 meetrapportages”.

Image

Twee wooncomplexen aan Woonhave

Image

Binnengebied wooncomplexen

Image

Tekenwerk nieuwbouw complex

Image

Plattegrond NEN2580 rapportage

Image

Meetrapport

1/5

Samenwerking met Contoer

“Eind 2022 zijn ze begonnen en de meetcertificaten en -rapportages voor alle ruim 7.000 woningen waren voor de zomer 2023 uitgewerkt. Het project ging heel voorspoedig, de communicatie is goed en alles gaat volgens afspraak. Ook hun aanpak vind ik fijn. Bij deze opdracht zeiden ze: laten we eerst een pilot doen, dan weten wij wat het inhoudt en kunnen we daarna een prijs afgeven. Dat is fijn, want dan weet je dat je niet te veel betaalt. En als je ze vraagt om wat extra’s te doen, dan geven ze zelf aan: ‘O ja, dat pakken we snel even voor je op’.

Van een deel van ons bezit zijn goede tekeningen beschikbaar en gebeurt de inmeting vanaf papier. Bij een paar woningen zijn er helemaal geen plattegronden en doet Contoer de fysieke opmeting. Ik vind ze een nuchtere partij en prettig om me samen te werken”, aldus Remco Neerken – Vastgoedregisseur Elan Wonen.

 

Meer weten?

Meer weten over wat wij doen?

Shape Terug