Shape Image
DIJKHAM Bouw

Marcel Huveneers

“De tekenaars snappen de achterliggende techniek en details en denken mee over technische oplossingen. Ook werken ze heel direct en snel. Ja, het is een prima bureau, wij zijn heel blij met ze.”

Heel verfrissend

“We hadden verschillende uitvragen gedaan en Contoer had daarbij een hele goede indruk achtergelaten. Vooral de praktische benadering sprak ons aan. Het is een platte organisatie en het werk wordt gelijk vanaf de techniek opgetuigd. Ze gaan meteen aan de gang met het tekenwerk en je hebt rechtstreeks contact met de tekenaar. Dat is heel verfrissend”.

Image

VUmc Heliport Amsterdam

Image
Image

Nieuwbouw Kubota

Image
Image
1/5

Samenwerking met Contoer

Ook zijn ze erg deskundig. De tekenaars snappen de achterliggende techniek en details en denken me over technische oplossingen. Dat is niet bij alle tekenbureaus het geval. Soms tref je hele goede tekenaars, maar die hebben niet die technische achtergrond en kunnen de vertaalslag dan niet maken. Bij Contoer snappen ze de techniek.

En er zijn geen ingewikkelde administratieve processen. Ze werken heel direct en heel snel. Het liep gewoon vanaf het begin gelijk goed. Ja, het is een prima bureau, wij zijn heel blij met ze”, aldus Marcel Huveneers – directeur DIJKHAM Bouw

Meer weten?

Meer weten over wat wij doen?

Shape Terug