Shape Image
BoxComplex

Jeroen Schurink

“Voor een nieuw boxencomplex vraag ik Contoer om de vergunningstekening uit te werken. Ze denken daarbij ook mee over de beste kavelindeling. Die snelle, korte lijnen tijdens het sparren vind ik prettig.”

Sparringpartners met interesse

“Eerder werkte ik voor het uitwerken van bouwtekeningen samen met een architect. Onze producten – garageboxen en bedrijfsunits – zijn niet heel sexy en daarom ging ik via internet op zoek naar een tekenbureau. Zo kwam ik uit bij Contoer”.

Image

Modelleren bedrijfsunits

Image

Vooraanzicht bedrijfsunits

Image

3d impressie Stadskanaal

Image

3d impressie Venlo

Image
1/5

Samenwerking met Contoer

Vaak maak ik eerst een vlekkenplan en werken zij het verder uit. Inmiddels kennen ze onze producten en vertrouw ik erop dat zij het beste weten hoe ik de kavel kan invullen. Contoer maakt ook de impressies, waardoor ik een mooiere presentatie bij een gemeente kan overhandigen. Dit helpt bij de vergunningsaanvraag.

De werkwijze met snelle, korte lijnen vind ik prettig. Daarnaast denken ze goed me, ze zijn echt een sparringpartner. In het begin was ons contact, door corona, heel erg online. Daarom vond ik het ook extra leuk dat ze de moeite namen om bij een oplevering te komen kijken. Daarmee tonen ze echt interesse in ons”, aldus Jeroen Schurink – directeur/eigenaar Boxcomplex.

Meer weten?

Meer weten over wat we doen voor bouwondernemers?

Shape Terug