Shape Image
Architektenburo Klamer

Klaas Klamer

“We hebben een soortgelijke werkwijze met korte lijnen. De vergelijkbare platte organisatie maakt dat de samenwerking met Contoer voor mij uitstekend werkt.”

Soortgelijke werkwijze

“Om direct en intensief te kunnen communiceren, zocht ik een tekenbureau dichtbij. Iemand die vanaf de ontwerptekening één op één de bestek-, werktekeningen en 3D impressies kon maken. Daarbij vind ik het belangrijk om op cruciale momenten even samen achter het scherm te zitten. The devil zit immers in the details”. 

Image

Interieur impressie schoolgebouw

Image

Vogelvlucht nieuwbouw school

Image

3d impressie school de Poort

Image

3d impressie nieuwbouw Damschool

Image

3d impressie school Zuidlaren

Image

Gevelaanzichten school de Lichtkring

Image

Gevelaanzichten school de Lichtkring

Image

Dronebeeld school in aanbouw

Image

Overzicht 3d impressie

Image

3d impressie de Wiekslag

Image

3d impressie de Wiekslag

1/11

Samenwerking contoer

Van Contoer weet ik dat ze mij aan het jasje trekken als een bouwkundige keuze bepaalde consequenties voor het uiterlijk heeft. Dan vragen ze mij of we hier links- of rechtsom gaan. Dat is fijn. Door ervaring leer je elkaars taal verstaan en weet je wat een ander aan informatie nodig heeft. Je waardeert elkaar in wat je kan. Dat maakt de relatie en het geleverde product beter.

Verder hebben we denk ik een soortgelijke werkwijze met korte lijnen. De vergelijkbare platte organisatie maakt dat de samenwerking met Contoer voor mij uitstekend werkt”aldus Klaas Klamer – eigenaar Architektenburo Klamer.

Meer weten?

Meer weten over wat we doen?

Shape Terug