Aangenaam!

Leuk dat je meer over ons wilt weten. Als bouwkundig tekenbureau zijn wij specialist in 3D modelleren. En we doen nog veel meer.

Wie zijn we?

In 2013 werd Contoer [voorheen Tekenplein] opgericht door Karel Toering. Sindsdien is ook Yvonne Goudberg, onze business manager, aan boord. Samen met een team van enthousiaste en creatieve bouwkundige tekenaars en BIM-modelleurs werken we aan uiteenlopende opdrachten. Van het digitaal in kaart brengen van eeuwenoud erfgoed tot variantenstudies voor een hypermodern schoolgebouw. ‘Platte’ schetsen zetten we moeiteloos om naar 3D visualisaties en BIM. Zijn er überhaupt geen tekeningen? Ook dan helpen we je graag.

We hebben een voorliefde voor het 3d modelleren van vastgoed en draait alles bij ons om vakmanschap. Voortdurend innovatief blijven en kwaliteit leveren is ons credo. Of het nu gaat om bouwkundig tekenwerk in 2d of 3d of 3d modelleren (BIM), wij bieden oplossingen voor allerhande engineering vraagstukken op gebied van Bouw & Vastgoed.

onze mensen
Image

Karel

Image
Image

Yvonne

Image
Image

Danny

Image
Image

Stefan

Image
Image

Chiel

Image
Image

Evelien

Image
Image

Jente

Image
Image

Tara

Image
Image

Stefan

Image
Image

Tijmen

Image
1/10

Expertise en deskundigheid

Op-en-Top tekenwerk!

De afgelopen jaren hebben wij een aanzienlijke groei doorgemaakt en voor de komende jaren hebben wij ons ten doel gesteld de organisatie verder te professionaliseren en uit te breiden. Dit doen wij in een informele setting, waarbij we met korte lijnen werken en waar onze ervaring en kennis van zaken van essentieel belang zijn.

Onze vakkundige tekenaars en modelleurs weten alles van: BIM 3D modelleren, NEN2580 rapportage en locatiestudies. Bovendien kun je ons vragen voor: ontwerp-, bestek- en werktekeningen, het beheren van verhuurtekeningen en nog veel meer. Wil je letterlijk dwars door een gebouw heen kunnen kijken? Van technische installatie tot draagbalk? Wij zijn jouw partij, ook als het gaat om snel willen schakelen en direct contact!

Image

Feestelijke overdracht van Tekenplein naar...... Contoer Ingenieurs

Shape Bekijk video
Faalkosten? Die zijn we liever voor

Binnen Contoer werken we graag samen op basis van gelijkwaardigheid. Zo krijg jij een betrokken en meedenkende partner die vanuit BIM duurzaam ontwerpt, strakke planningen en goed inkoopbeleid faciliteert. Dé manier om faalkosten in je bouwproject te beperken.

een meedenkende partner

In ons op-en-top tekenwerk kijken we naar het totale bouwkundige plaatje en geven advies. Wel zo praktisch!

brede en diepe expertise

We weten van de hoed én de rand en gaan graag nieuwe uitdagingen op ons vakgebied aan. Zo breiden we ons palet uit.

open en inter-menselijk contact

Met intermenselijk contact houden we de communicatielijnen altijd open. Dat schakelt snel en makkelijk.

onze Opdrachtgevers
Image
Meer weten?

Heb je zo een goed beeld van ons gekregen? Of wil je meer weten? Bel gerust voor een afspraak. Er staat altijd een kop goede koffie voor je klaar.