Splitsingstekening

Appartement of bedrijfsgebouw splitsing nodig? Wij doen ook de aandeelberekening

Image

Details in splitsing

Wij verzorgen nauwkeurige splitsingstekeningen voor een gedetailleerde inzage in vastgoed.

Onze deskundige professionals brengen precisie en expertise samen in de kadastrale en/of bouwkundige splitsingstekeningen wanneer vastgoed ‘gedeeld’ moet worden. Wij zorgen voor een betrouwbare weergave van eigendomsgrenzen, inclusief de aandeelberekening.

Met oog voor detail voldoen onze splitsingstekeningen aan de juiste normen en helpen ze bij juridische en administratieve procedures. Vertrouw op onze expertise om de scheidingslijnen van vastgoedbezit te waarborgen. Ze voldoen aan alle wettelijke vereisten.

Goede afspraken vooraf

Na een startoverleg ontdek je hoe de splitsingstekeningen het vastgoed naar een nieuw perspectief en een ander niveau tilt

Bouwkundige onderlegger

De bouwkundige onderlegger dient als een centrale bron van informatie en is essentieel voor het waarborgen van vastgoedbezit

Kadastrale kaart

De kaart bevat gedetailleerde informatie over de grenzen van percelen, eigendomsinformatie en landgebruiksclassificaties

Onze opdrachtgevers
Image
Jacco de Boer

Hoekstra & Partners Notarissen

Klantverhalen
“Na het gesprek werkt Contoer de tekeningen altijd zeer vlot uit. Die heb ik zeker binnen twee weken retour. De korte lijnen en vlotte werkwijze zijn erg fijn en de kwaliteit is gewoon goed.”
Shape Bekijk project
Image
BoxComplex

Jeroen Schurink

Klantverhalen
“Voor een nieuw boxencomplex vraag ik Contoer om de vergunningstekening uit te werken. Ze denken daarbij ook mee over de beste kavelindeling. Die snelle, korte lijnen tijdens het sparren vind ik prettig.”
Shape Bekijk project
Image
Elan Wonen

Remco Neerken

Klantverhalen
“Bij de NEN 2580 meting zeiden ze: ‘Laten we eerst een pilot doen, dan weten wij wat het inhoudt en kunnen we daarna een goede prijs afgeven’. Dat is fijn, want dan weet je dat je niet te veel betaalt.”
Shape Bekijk project
Image
Fijn Wonen

Lars Kikkert

Klantverhalen
“Ze doen voor ons veel Revit modelleerwerk en daarbij zie je dat de kwaliteit van het tekenwerk hoog is. Dus ik verwacht dat onze samenwerking in de toekomst intensiever wordt.”
Shape Bekijk project
1/4

Wanneer splitsingstekeningen nodig?

Over het algemeen zijn splitsingstekeningen nodig in situaties waarbij meerdere partijen betrokken zijn.

Bij de verkoop of overdracht van onroerend goed kan het nodig zijn om splitsingstekeningen te maken om de eigendomsverhoudingen tussen meerdere partijen vast te leggen. Dat voorkomt misverstanden en zorgt voor transparantie in de afspraken.

Heb je een splitsingstekening nodig? Dan regelt de notaris meestal het voorwerk. Na overleg weten wij inhoudelijk wat er speelt en gaan wij aan de slag. Het resultaat? Kloppende en volledige eigendomsgrenzen.

Image
Meer weten?

Wil je transparantie in de verdeling van vastgoed?