Locatiestudie

Een locatiestudie brengt de mogelijkheden in kaart

Image

Een mooi perceel op het oog?

Past een bouwplan, bestaand architectonisch ontwerp of uitbreidingsproject op het beoogde perceel? Die vraag beantwoorden we graag voor je in de vorm van een locatieanalyse oftewel locatieonderzoek. Klip en klaar. Geef ons het Programma van Eisen en wij situeren de onderdelen op de kadastrale kaart. Zo krijg je goed zicht op de projectmogelijkheden.

Hoe we dit doen? Wij vragen de kadastrale informatie op uit de Grootschalige Basiskaart Nederland (GBKN) en gaan voor je aan het puzzelen. Heb je meerdere locaties op het oog? Dan maken we diverse scenario’s per locatie. Daarbij houden we rekening met alle facetten, zoals: planologische, technische en sociaal-maatschappelijke (on)mogelijkheden.

Meer weten? We komen graag een keertje langs!

Duidelijkheid

Stedenbouwkundige inpassing? Organisatorische belemmeringen? Financiële consequenties? Specifieke doelstellingen? Een locatiestudie geeft duidelijkheid.

Alles in beeld

Met een zogeheten vlekkenplan, of 2D visualisatie, zie je in een oogopslag wat wel en niet kan. We helpen je daarna ook graag met de implementatie van je project.

Een 3D plan

Het ontwerp uitwerken in 3D visualisatie is uiteraard ook mogelijk. Voor een optimale presentatie van je bouwplan aan bijvoorbeeld verschillende stakeholders!

onze Opdrachtgevers
Image
Fijn Wonen

Lars Kikkert

Klantverhalen
“Ze doen voor ons veel Revit modelleerwerk en daarbij zie je dat de kwaliteit van het tekenwerk hoog is. Dus ik verwacht dat onze samenwerking in de toekomst intensiever wordt.”
Shape Bekijk project
Image
Gemeente Waadhoeke

Sjirk Brouwer

Klantverhalen
“Contoer werkt met korte lijnen. Je hebt rechtstreeks contact met de directeur, dat spreekt me aan. En we hebben gewoon netjes gekregen waar we om vroegen, zonder poespas.”
Shape Bekijk project
1/2

Locatiestudie door Contoer

Met een team van enthousiaste bouwkundige tekenaars en 3D-modelleurs werken we vanuit het Friese Leeuwarden voor uiteenlopende opdrachtgevers. Aannemers, architecten, gemeentes en woningcorporaties weten ons goed te vinden. We houden van een down-to-earth-benadering. Schakel je ons in? Dan kun je rekenen op een interactieve samenwerking met informeel en intermenselijk contact.

Spreekt dit je aan? Nodig dan Karel Toering uit voor een kop koffie en een goed gesprek.

Image
Meer weten?

Wil je weten welke voordelen er aan een locatiestudie verbonden zijn?