Bouwkundig tekenwerk

Goed bouwkundig tekenwerk: dé basis voor elk geslaagd project

Image

Wij laten zien wat jij wilt realiseren

Nieuwbouw-, verbouw- of herbestemmingsplannen?

Bouwkundig tekenwerk is een essentieel aspect van het bouwproces en speelt een cruciale rol bij het vertalen van architectonische ontwerpen naar concrete bouwplannen. Het omvat de creatie en interpretatie van technische tekeningen en documentatie die door architecten, ingenieurs en aannemers worden gebruikt om een bouwproject te realiseren. Deze tekeningen zijn gedetailleerd en gestandaardiseerd en bevatten informatie over de afmetingen, materialen, constructiemethoden en andere technische specificaties die nodig zijn voor de bouw van een gebouw en is de basis voor elk geslaagd project.

Bouwkundig tekenwerk kan verschillende soorten tekeningen omvatten, zoals plattegronden, gevelaanzichten, doorsneden of constructiedetails. Voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw kun je gebruik maken van onze expertise. Oók bij herindeling, deelontwerpen of 3D-impressies.

Wij leveren 2D of 3D tekenwerk voor alle fasen van het bouwproces. Aannemers, architecten, gemeenten, woningcorporaties en vastgoedpartijen schakelen ons in voor uiteenlopend bouwkundig tekenwerk, waarbij precisie van groot belang is! We maken plattegronden en impressies die precies laten zien wat jij wilt realiseren.

Korte lijnen

Bij ons krijg je vlot antwoord op je vraag. We houden namelijk van een platte organisatiestructuur. Uiteraard bestaan onze bouwkundige tekeningen juist wel uit meerdere lagen!

Even sparren

We voeren jouw opdracht netjes en gedetailleerd uit. Daarnaast denken we met je mee. En geven we soms ongevraagd advies als dat het project beter dient. Dat verwacht je van een sparringpartner, toch?

Mooie impressie

Heb je een heldere 3d presentatie van je bouwproject met eventueel dronebeelden nodig? Ook dan kun je ons inschakelen. Ideaal bij overleg met stakeholders of een aanvraag omgevingsvergunning.

onze Opdrachtgevers
Image
VORM4 Ingenieurs

Daniel van der Linden

Klantverhalen
“Je komt in ons werk op technisch en inhoudelijk niveau wel eens wat uitdagingen tegen. Dan is het handig om even bij ze binnen te lopen. Zo kunnen we het kwaliteitsniveau hooghouden.”
Shape Bekijk project
Image
Gemeente Waadhoeke

Sjirk Brouwer

Klantverhalen
“Contoer werkt met korte lijnen. Je hebt rechtstreeks contact met de directeur, dat spreekt me aan. En we hebben gewoon netjes gekregen waar we om vroegen, zonder poespas.”
Shape Bekijk project
Image
Fijn Wonen

Lars Kikkert

Klantverhalen
“Ze doen voor ons veel Revit modelleerwerk en daarbij zie je dat de kwaliteit van het tekenwerk hoog is. Dus ik verwacht dat onze samenwerking in de toekomst intensiever wordt.”
Shape Bekijk project
1/3

Strak bouwkundig tekenwerk

Van schetsontwerp tot uitvoering. In elke bouwfase kun je een beroep op ons doen. We (be)tekenen graag wat voor je. Locatiestudie, bestek- en werktekeningen of tekeningen voor een vergunningsaanvraag. En uiteraard ook alle nodige installatie- en revisietekeningen.

Onze modelleurs zijn ervaren, leergierig, houden van uitdagingen en zijn recht door zee. Met een klein team tonen we grote betrokkenheid bij al ons bouwkundig tekenwerk. We geven eerlijk aan of iets wel of niet kan en gaan voor kwaliteit. In goed overleg en met open vizier boksen we veel voor elkaar.

Image
Meer weten?

Benieuwd hoe ons bouwkundig tekenwerk je kan helpen?