Beheer verhuurtekeningen

Alle CAD-bronbestanden op één plek en altijd actueel

Image

Het beheren van je tekeningen

Wat is de meest recente tekening? En waar kan ik het juiste digitale bestand vinden? Het beheren en actualiseren van tekeningen is een flinke klus. Die klus kun je gerust aan ons overlaten.

Wij bewaken alle CAD-bronbestanden, zorgen voor eenduidigheid in omschrijvingen en lagenstructuur en voeren bouwkundige mutaties door. Door de bronbestanden op één locatie te bewaren heb je geen versieverschillen, zorg je voor effectief beheer van onroerend goed, is onderhoud goed te plannen en kun je er altijd bij.

Ook heb je geen opleidings-, software of applicatiekosten. Kortom, de expertise en het beheer liggen bij ons, het gemak bij jou.

Wil je weten hoe we dit doen? Neem dan contact op.

Geen versie verschillen

Wij bewaren de actuele RVT-, DWG- of CAD-bronbestanden voor je. En zorgen voor uniformiteit in je tekeningen. Voor optimale leesbaarheid en gebruiksgemak.

Mutaties doorvoeren

Verandert er iets op bouwkundig vlak? Wij verwerken de update gelijk in de plattegronden. Wij zijn jouw eerste aanspreekpunt voor alle bouwkundige tekeningen.

Geen applicatie- of opleidings-kosten

Jouw collega’s hoeven niet alle ins en outs van het technisch tekenen te kennen, dat doen wij. Zo kun jij op de bedrijfskosten besparen en doen waar jij goed in bent.

Onze Opdrachtgevers
Image
Elan Wonen

Remco Neerken

Klantverhalen
“Bij de NEN 2580 meting zeiden ze: ‘Laten we eerst een pilot doen, dan weten wij wat het inhoudt en kunnen we daarna een goede prijs afgeven’. Dat is fijn, want dan weet je dat je niet te veel betaalt.”
Shape Bekijk project
Image
Gemeente Waadhoeke

Sjirk Brouwer

Klantverhalen
“Contoer werkt met korte lijnen. Je hebt rechtstreeks contact met de directeur, dat spreekt me aan. En we hebben gewoon netjes gekregen waar we om vroegen, zonder poespas.”
Shape Bekijk project
Image
Fijn Wonen

Lars Kikkert

Klantverhalen
“Ze doen voor ons veel Revit modelleerwerk en daarbij zie je dat de kwaliteit van het tekenwerk hoog is. Dus ik verwacht dat onze samenwerking in de toekomst intensiever wordt.”
Shape Bekijk project
1/3

Contoer beheert de tekeningen voor je

Onduidelijkheid over tekeningen zorgt voor frustratie en vertraging in vastgoedbeheer. Bovendien liggen er dan fouten op de loer. Wil je zeker weten dat je documenten up-to-date zijn? Laat de tekeningen dan door ons beheren. Dat scheelt een hoop gedoe. En je kunt er altijd bij.

Meer weten? Nodig dan Karel Toering uit voor een kop koffie en een goed gesprek.

Image
Meer weten?

Wil je eens sparren over het tekeningenbeheer?